Politica de livrare

 

Livrarea comenzilor:

 

Produsele comandate se livreaza in toata tara utilizand serviciile Postei Romane, iar costul transportului va fi suportat de catre firma noastra.

Daca clientul doreste sa primeasca produsele mai repede putem apela la firme de curierat rapid, astfel cheltuielile transportului vor fi suportate de catre client. .

Costul de transport variaza în functie de caracteristicile comenzii (volum, greutate, valoare, destinatie, metoda de plata), iar valoarea exacta va va fi comunicata telefonic, în momentul confirmarii comenzii.

 

Politica de returnare:

 

Produsele se pot returna in termen de 10 zile lucratoare, numai dupa o notificare prealabila pe mail, telefon.

 

ATENTIE! NU se accepta retururi cu plata ramburs.

 

In situatia in care sunteti nemultumit(a) de produsul primit il puteti returna in termen fix de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului. In cazul in care marimea e gresita, sau nu va place culoare, sau poate v-ati razgandit, si doriti un alt produs, noi putem sa va schimbam produsul daca acesta nu o fost purtat sau degradat,

 

Schimbarea marimii produsului

 

Si acest schimb se face tot printr-o notificare prealabila pe mail sau telefon. Puteti returna produsul/produsele prin posta sau curier fara valoare ramburs si trebuie sa mentionati in colet (pe copia facturii) daca doriti schimbarea marimii produselor; de asemenea trebuie sa atasati dovada achitarii produsului - copia chitantei de la curierat.. Expedierea marimii cerute la schimb se poate face prin posta la adresa din buletin sau prin curierat la orice adresa indicata de dvs. Taxele de transport le platiti dvs.

 

 Schimbarea produsului cu un alt produs

 

In cazul in care doriti alte produse (modele) procedura este urmatoarea:

- trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati prin posta sau curier(cum doriti,cheltuielile de transport va apartin) Adresa de returnare o aveti mai jos si va rog sa trimiteti fara valoare ramburs.

- va faceti o noua comanda cu produsele dorite pe care o achitati integral la livrare.Atentie!In cazul in care va faceti comanda de returnare in timpul unei promotii trebuie expediata in timpul acesteia.

Va rugam frumos sa respectati aceste modalitati de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda. Nu exista alte modalitati.